macOS High Sierra

Projecten aanmaken met extensies van derden

Met extensies van derden kun je diverse projecten aanmaken, zoals drukwerkartikelen, diavoorstellingen en aangepaste websites. Ga naar de Mac App Store en zoek programma's met extensies voor Foto's-projecten en download en installeer ze, zodat je ze met Foto's kunt gebruiken. Zie Bewerkingshulpmiddelen en extensies toevoegen aan Foto's voor meer informatie over het installeren van extensies.

Open Foto's

Een project aanmaken met een extensie van een derde

1. Nadat je een projectextensie hebt geïnstalleerd, kies je 'Archief' > 'Maak aan' en kies je de extensie die je wilt gebruiken.

Je kunt ook op Knop met het plusteken naast 'Mijn projecten' in de navigatiekolom klikken.

2. Volg de instructies op het scherm om je project aan te maken.