macOS High Sierra

Foto's delen via andere programma's en websites

Je kunt eenvoudig je foto's delen via een website van derden door een extensie voor de site aan het Deel-menu toe te voegen.

Als je het Deel-menu opent, zie je een lijst met extensies die al in Foto's worden gebruikt. Om onderdelen te delen via andere programma's, kun je de programma's (en de bijbehorende deelextensies) downloaden uit de Mac App Store en vervolgens de extensies inschakelen in het Deel-menu.

Open Foto's

1. Klik op de deelknop  in de knoppenbalk.

Het Deel-menu wordt geopend. In dit menu staan de extensies die al in Foto's worden gebruikt.

Deel-menu met extensies van derden, zoals Flickr.
  2. Kies 'Meer' uit het Deel-menu.

Het paneel 'Extensies' van Systeemvoorkeuren wordt geopend.

Het paneel 'Extensies' van Systeemvoorkeuren met aan de rechterkant een lijst met extensies van derden.
  3. Klik op 'Deel-menu' aan de linkerkant.

4. Schakel het aankruisvak in naast elke extensie die je aan het Deel-menu wilt toevoegen.

Nadat je de extensie aan het Deel-menu hebt toegevoegd, kun je foto's selecteren en de foto's vervolgens delen via het programma of de website van derden.