macOS High Sierra

iCloud-fotodeling in- of uitschakelen

Open Foto's

iCloud-fotodeling in- of uitschakelen

Opmerking: Je kunt iCloud-fotodeling alleen met je systeemfotobibliotheek gebruiken.

1. Kies 'Foto's' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'iCloud'.

2. Schakel het aankruisvak 'iCloud-fotodeling' in of uit.

Als je iCloud-fotodeling uitschakelt op je Mac, kun je je gedeelde albums nog wel bekijken en wijzigen op andere apparaten waarop iCloud-fotodeling is ingeschakeld.

Delen met gezin inschakelen

1. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'iCloud'.

2. Klik op 'Configureer gezin' en volg de instructies.

Zie 'Delen met gezin' configureren voor meer informatie.

Nadat minimaal één gezinslid de uitnodiging voor je gedeelde albums heeft geaccepteerd, wordt bij je gedeelde albums een gezinsalbum weergegeven.