een camera of apparaat verwijderen

Nadat je foto's vanaf je camera of een ander digitaal apparaat hebt geïmporteerd, moet je de camera of het apparaat verwijderen voordat je de kabel loskoppelt.

Om het apparaat te verwijderen, klik je met de Control-toets ingedrukt op de naam van het apparaat in de navigatiekolom van de Finder en klik je vervolgens op 'Deactiveer'.

Hierna kun je de kabel veilig loskoppelen van de computer. Vergeet je camera of apparaat niet uit te zetten als je deze niet gebruikt.