foto's selecteren

Als je een foto wilt selecteren, klik je op de desbetreffende foto. Een geselecteerde foto wordt omgeven door een blauwe rand.

Je kunt op verschillende manieren foto's selecteren:

• Als je meer dan één foto wilt selecteren, houd je de Command-toets ingedrukt terwijl je op de afzonderlijke foto's klikt.

• Je kunt meerdere foto's door middel van slepen selecteren.

• Om een reeks aangrenzende foto's te selecteren, klik je op de eerste foto en houd je de Shift-toets ingedrukt terwijl je op de laatste foto klikt.