Het Photo Booth-venster met onderaan de fotoknop geselecteerd. Linksonder in het scherm is de optie voor een enkele foto geselecteerd en de knop 'Effecten' bevindt zich rechtsonder in het scherm.

Dat moeten we vastleggen

Maak snel een nieuwe profielfoto, een selfie of een video met je vrienden. Open Photo Booth en lach naar de camera.

Een foto of video maken

Een afbeelding van een vrouw in een selfie.

Je mooiste look

Zodra je de gewenste foto hebt vastgelegd, kun je deze delen met anderen. Verstuur je foto's via een tekstbericht of mail of gebruik AirDrop om ze met iemand in de buurt te delen.

Foto's en video's delen

Een Photo Booth-venster met een pagina met effecten zoals 'Spiegelen' en 'Samendrukken'. Onder het scherm bevinden zich de knoppen om mee te bladeren en de knop 'Effecten' bevindt zich rechtsonder.

Laat jezelf zien

Wil je een profielfoto met een stripboekeffect? Pas een effect toe op een Photo Booth-foto en geef jezelf een krulneus, puilogen of een ballonvormig hoofd.

Een effect toepassen

Om in de gebruikershandleiding voor Photo Booth te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.