macOS High Sierra

Je profielfoto bijwerken

Je kunt Photo Booth gebruiken om de foto van je gebruikersaccount, je Berichten-contactpersoonfoto, je Twitter-profielfoto, je Facebook-profielfoto of je andere accounts bij te werken.

Open Photo Booth

1. Maak een foto.

2. Selecteer de miniatuur van de foto die je wilt gebruiken.

3. Klik op de deelknop , kies 'Wijzig profielfoto', kies de accounts waarvoor je de foto wilt gebruiken en klik vervolgens op 'Stel in'.

Je kunt je profielfoto voor internetaccounts (zoals Twitter en Facebook) wijzigen als je de Mac al hebt geconfigureerd voor gebruik van die accounts.