zijbalk

Zijbalken/navigatiekolommen zijn de gedeelten links en rechts van je document die je naar behoefte kunt openen en sluiten om bij opmaakregelaars, paginaminiaturen en meer te kunnen. Om een zijbalk te openen voer je een van de volgende handelingen uit:

• Klik op de knop 'Weergave' in de knoppenbalk en kies vervolgens 'Paginaminiaturen' of 'Inhoudsopgave'.

Om de zijbalk te sluiten, klik je op de knop 'Weergave' , vervolgens kies je 'Alleen document'.

• Klik op de knop 'Opmaak in de knoppenbalk.

Wanneer de knop 'Opmaak' is geselecteerd, toont de zijbalk rechts regelaars voor de opties die er in het document zijn geselecteerd. Bijvoorbeeld, als er tekst is geselecteerd kun je de regelaars zien voor het wijzigen van het lettertype, de lettergrootte of de stijl. In een paginalay-outdocument toont de zijbalk de regelaars voor paginalay-out als er niets is geselecteerd.

• Klik op de knop 'Document' in de knoppenbalk. Wanneer de knop 'Document' is geselecteerd, toont de zijbalk de regelaars voor opmaak van het document, zoals paginarichting, en positie van kop- en voetteksten.

Als ofwel de 'Opmaak' of de 'Document' zijbalk al open is, sluit je deze zijbalk als je op de knop ervan klikt