objecten

Een object is een onderdeel dat je op een pagina plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), afbeeldingengalerieën, tekstvakken, video, audio, vormen, tabellen en diagrammen. Om een object aan een pagina toe te voegen, klik je op een van de objectknoppen in de knoppenbalk.

De knoppen voor tabel, diagram, tekstvak, vorm en media in de knoppenbalk.

Je kunt objecten in lagen plaatsen op een pagina, ze vergroten of verkleinen, ze in een tekstvak of vorm nesten (bijvoorbeeld een afbeelding binnen een tekstvak plaatsen) en meer. Je kunt ook regelen hoe tekst om objecten heen loopt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tekst om een object heen te laten lopen of een object regelgebonden te plaatsen, zodat het op dezelfde regel als de tekst staat en tijdens het typen met de tekst meebeweegt.