Functiekiezer

Je kunt in Pages voor iCloud de functiekiezer gebruiken om voorgedefinieerde functies aan een cel of formule in een cel toe te voegen. Om de functiekiezer te openen, selecteer je een tabelcel en daar typ je een isgelijkteken (=) in. De functiekiezer opent in de Opmaak zijbalk rechts.

Als je de zijbalk niet ziet, klik dan op de knop 'Opmaak' in de knoppenbalk.

Een isgelijkteken verschijnt in een tabelcel, de knop ‘Opmaak’ wordt geselecteerd in de knoppenbalk en de functiekiezer verschijnt in de opmaakzijbalk rechts. De functie 'absolute variabele' is geselecteerd. Een beschrijving van de functie verschijnt onder de lijst met functies.