Functiekiezer

Met de functiekiezer in Pages voor iCloud leer je alles over het gebruik van verschillende functies, en kun je ook functies voor berekeningen in je tabellen invoegen.

Om de functiekiezer te openen, selecteer je een tabelcel en daar typ je het isgelijkteken (=) in. De formule-editor wordt geopend in de tabelcel en de functiekiezer (hieronder afgebeeld) wordt in de Opmaakzijbalk rechts weergegeven.

Als je de zijbalk niet ziet, klik dan op de knop 'Opmaak' in de knoppenbalk.

De functiekiezer met zoekvelden bovenaan, functies per categorie, de knop 'Voeg functie in' en informatie over de geselecteerde functie.