documentmanager

Als je Pages voor iCloud opent, zie je de documentmanager op de plaats waar je documenten aanmaakt, opent en beheert in je iCloud Drive.

Standaard worden in de documentmanager recent geopende of geüploade documenten in de Pages-map weergegeven. Klik in de navigatiekolom aan de linkerkant op 'Blader' om alle onderdelen in de map weer te geven of om de inhoud te sorteren op datum, soort, naam of grootte. Om een document te zoeken, druk je op Command + F (op een Mac) of Control + F (op een Windows-computer).

De documentmanager in bladerweergave. De knop 'Meer' (drie stippen) is zichtbaar in de rechterbovenhoek van het geselecteerde document. Boven de documenten staat links in de knoppenbalk een venstermenu waarin je kunt kiezen of je onderdelen als symbolen of in een lijst wilt weergeven. In het midden van de knoppenbalk staan knoppen voor het aanmaken of uploaden van een document en het aanmaken van een nieuwe map. Rechts in de knoppenbalk staan knoppen voor downloaden, samenwerken, e‑mailen en verwijderen.

Om terug te gaan naar de documentmanager wanneer een document is geopend, klik je op de knop 'Meer'  in de knoppenbalk van het document en kies je vervolgens 'Ga naar mijn documenten'.