Documentmanager

Als je Pages voor iCloud opent, zie je de documentmanager op de plaats waar je documenten aanmaakt, opent en beheert in je iCloud Drive.

Standaard toont de documentmanager recentelijk bewerkte documenten. Klik op 'Blader' (links) om al je documenten weer te geven of klik op 'Gedeeld' om uitsluitend gedeelde documenten weer te geven.

De documentmanager toont een geselecteerd document met de knop 'Meer', waar je op klikt om het document te delen of een nieuwe naam te geven. Er bevinden zich knoppen aan de bovenkant voor het aanmaken van een nieuw document of een nieuwe map en om een document te uploaden.

Als je een document aan het bekijken bent en je wilt terug naar de documentmanager, klik je op de knop 'Tools’ in de knoppenbalk en kies je 'Ga naar mijn documenten'.