inloggen op iCloud.com met een Apple ID

Gedeelde documenten worden bewaard in iCloud. Afhankelijk van de toegangsinstelling van een document, moeten personen die jij uitnodigt om samen te werken mogelijk inloggen op iCloud.com met hun Apple ID voordat ze het document kunnen bekijken of bewerken:

• Alleen mensen die jij uitnodigt: Personen die jij uitnodigt moeten inloggen op iCloud.com.

• Iedereen met de link: Personen die jij uitnodigt hoeven niet in te loggen op iCloud.com.

Het venstermenu “Wie heeft toegang” ingesteld op “Alleen personen die jij uitnodigt.”

Als je ooit iets hebt gekocht bij de iTunes Store of App Store, dan heb je een Apple ID (dit is het e-mailadres en wachtwoord waarmee je hebt ingelogd). Als je je Apple ID bent vergeten of hebt er geen, klik dan op een van de onderstaande links onder de iCloud-inlogvelden om ofwel een Apple ID aan te maken ofwel je Apple ID of wachtwoord te achterhalen.

Als je de link niet kunt openen kan het zijn dat het e-mailadres of het telefoonnummer dat is gebruikt om je uit te nodigen niet aan jouw Apple ID is gekoppeld. Log in op iCloud met je Apple ID, en volg de aanwijzingen om je e-mailadres te verifiëren en dit aan je Apple ID te koppelen. Hierna log je in op iCloud.com met het primaire e-mailadres of het telefoonnummer dat aan je Apple ID is gekoppeld.

Opmerking: Als je geen ander e-mailadres aan je Apple ID wilt koppelen, kun je in plaats hiervan de eigenaar van het gedeelde document vragen om je opnieuw uit te nodigen met een e-mailadres of telefoonnummer dat al wel gekoppeld is aan je Apple ID.