invoegpunt

Het invoegpunt is een knipperende verticale lijn of cursor in tekst die aangeeft waar het volgende teken dat je typt zal verschijnen.

Om het invoegpunt te plaatsen, tik je dubbel op een vorm, tekstvak of tabelcel en vervolgens tik je op de positie waar je het invoegpunt wilt hebben.

Sleep het invoegpunt om het te verplaatsen. Op een iPad kun je ook twee vingers over het toetsenbord slepen en je vingers van het scherm halen zodra het invoegpunt op de gewenste positie staat.