Apple ID

De account die je gebruikt voor toegang tot de diensten van Apple zoals de App Store en iCloud. Dit bevat het e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen, evenals contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die je bij al je verschillende Apple-diensten gebruikt.

Als je bent ingelogd op iCloud, verschijnt je Apple ID onder je naam in de Systeemvoorkeuren van je computer of de Instellingen van je apparaat.

• Op een Mac: Kies het Apple-menu  > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik op Apple ID (rechts van je naam). Als je macOS 10.14 of eerder gebruikt, klik je op iCloud .

• Op je iPhone of iPad: Tik op ‘Instellingen’ > [je naam].

• Op een Windows-computer: Open het iCloud-configuratiescherm.

Meer informatie vind je op de Apple Support-website.