log in met je Apple ID

Log in met je Apple ID voor toegang tot Apple diensten zoals de App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime en Apple Books.

Je kunt inloggen als je de Mac configureert, of kies Apple-menu > Systeemvoorkeuren, klik op 'Log in' en voer vervolgens je Apple ID in. Als je geen Apple ID hebt kun je er een aanmaken.

Je kunt je Apple ID-informatie bekijken en wijzigen, waaronder je naam, foto, contactgegevens, wachtwoord, beveiligingsinstellingen en betaal- en verzendgegevens.

Je informatie en content zijn beschikbaar op al je apparaten waarop je bent ingelogd met je Apple ID. Zie het Apple Support-artikel Inloggen met uw Apple ID.