Gezamenlijke afspeellijst

Een verzameling mediabestanden (zoals nummers of video's) die met anderen wordt gedeeld om samen aan te werken. Degene die de afspeellijst aanmaakt en deelt, wordt de host genoemd. Degenen die worden uitgenodigd en aan de afspeellijst deelnemen zijn de deelnemers. Iedereen kan muziek toevoegen, verwijderen en anders ordenen in de afspeellijst en met emoji's op nummers reageren.

Gezamenlijke afspeellijsten zijn beschikbaar in macOS Sonoma 14.3, iOS 17.3, iPadOS 17.3 en nieuwer.