Gesprekken in Berichten

Gesprekken in Berichten worden links in het Berichten-venster weergegeven. Afhankelijk van de grootte van de navigatiekolom zie je alleen de monogram of de foto van de persoon of groep met wie je het gesprek voert. Wanneer je de navigatiekolom uitvouwt, kun je ook afzonderlijke namen, groepsnamen, e‑mailadressen of telefoonnummers zien.

Wanneer je aan de linkerkant een gesprek selecteert, wordt er aan de rechterkant de tekst weergegeven.

Het Berichten-venster met gesprekken in de navigatiekolom en de uitgeschreven tekst met de berichten in het gesprek.

Om contactpersonen en materiaal in gesprekken te zoeken, klik je linksbovenin op het zoekveld en voer je in wat je zoekt. Je kunt ook uit onder andere voorgestelde contactpersonen, links en foto's kiezen.

Als je alleen met bepaalde personen berichten kunt uitwisselen, wordt er een zandlopersymbool  weergegeven naast de personen die je geen berichten kunt sturen.

Zie het Apple Support-artikel Schermtijd gebruiken op de Mac.