Mail-venster met het dialoogvenster voor een account.

Aan de slag met Mail

Configureer Mail zodat je via een enkele app voor al je e-mailaccounts e-mails kunt sturen, ontvangen en beheren.

Aan de slag met Mail

Het paneel 'Geblokkeerd' in de instellingen voor Mail met een lijst met geblokkeerde afzenders. De optie voor het filteren van geblokkeerde e‑mail is ingeschakeld, evenals de optie waarmee geblokkeerde e‑mail gemarkeerd wordt, maar na bezorging in 'Inkomend' blijft staan.

Ruis verminderen

Focus je postbus 'Inkomend' en je aandacht door e‑mails van bepaalde personen of groepen te blokkeren.

Afzenders blokkeren

De navigatiekolom in het Mail-venster met verschillende postbussen voor een iCloud-account.

E-mails automatisch sorteren

Gebruik slimme postbussen om e-mails automatisch te sorteren zodra je ze ontvangt.

Slimme postbussen gebruiken

Het Mail-venster met een geselecteerde e-mail met het dialoogvenster 'Herinnering'.

Herinneringen voor e-mails ontvangen

Ga terug naar e-mails wanneer je er klaar voor bent met 'Herinnering'.

'Herinnering' gebruiken

Om door de gebruikershandleiding voor Mail te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de website Support voor Mail voor meer ondersteuning.