Zijaanzicht van de 13-inch MacBook Pro met bijgeleverde accessoires.

Kijk eens rond op je nieuwe Mac

Volg een korte rondleiding langs de poorten, connectors, accessoires en andere voorzieningen van je MacBook Pro.

Een korte rondleiding van de MacBook Pro

Bovenaanzicht van de 13-inch MacBook Pro.

Wil je aan de slag?

Om je MacBook Pro op te starten open je de klep, sluit je de computer op het lichtnet aan of druk je op een willekeurige toets. Volg de aanwijzingen van de configuratie-assistent en alles gaat verder vanzelf.

Je Mac configureren

iCloud-materiaal waar op diverse apparaten toegang toe is.

Houd alles gesynchroniseerd

Open je documenten, foto's, contacten, enzovoort op al je apparaten met iCloud. En gebruik je MacBook Pro met je iOS- en iPadOS-apparaten om telefoongesprekken te voeren, te kopiëren en te plakken tussen verschillende apparaten of een Instant Hotspot aan te maken.

De MacBook Pro gebruiken met iCloud en Continuïteit

Symbolen van apps die met je MacBook Pro zijn meegeleverd.

Laat je creativiteit de vrije loop

Je MacBook Pro wordt geleverd met apps voor alles wat je maar wilt doen. Bewerk en deel je foto's. Geniet van muziek, boeken, films en meer. Maak presentaties. En ontdek nieuwe apps in de App Store.

Informatie over de apps op de Mac