Inloggen bij je Apple Account in Muziek, TV of Podcasts

Om materiaal in Apple Media Services, zoals Muziek, Podcasts en TV, te kopen of te downloaden of je erop te abonneren, moet je inloggen bij je Apple Account.

Ga naar de app Muziek, Podcasts of TV, kies 'Account' > 'Log in', voer je e‑mailadres en je wachtwoord in en klik vervolgens op 'Log in'. Als je boven 'Apple Account' je naam ziet, ben je al ingelogd.

Als je geen Apple Account hebt, klik je op 'Log in' en vervolgens op 'Maak Apple Account aan'. Als je een Apple Account hebt maar het wachtwoord niet meer weet, klik je op 'Wachtwoord vergeten?' om het wachtwoord te herstellen.

Je gegevens en materiaal uit Apple Media Services zijn beschikbaar op al je apparaten wanneer je daarop bij dezelfde Apple Account bent ingelogd. Zie het Apple Support-artikel Inloggen bij je Apple Account.