inloggen met je Apple ID

Log met je Apple ID in op je Mac voor toegang tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime en Apple Books.

Je kunt inloggen wanneer je je Mac configureert. Om na de configuratie van je Mac in te loggen, open je Systeeminstellingen, klik je op 'Log in met je Apple ID' bovenaan de navigatiekolom en voer je je Apple ID en wachtwoord in. Als je geen Apple ID hebt, kun je er een aanmaken.

Je kunt de informatie voor je Apple ID bekijken en wijzigen, waaronder je naam, foto, contactgegevens, wachtwoord, beveiligingsinstellingen en betaal- en bezorggegevens. Wanneer je met dezelfde Apple ID op al je apparaten bent ingelogd, zijn je gegevens en materiaal beschikbaar op al deze apparaten.

Je gegevens en materiaal zijn beschikbaar op alle apparaten waarop je met je Apple ID bent ingelogd. Zie het Apple Support-artikel Inloggen met uw Apple ID.