Continuïteit

Dit verwijst naar voorzieningen zoals Handoff, Instant Hotspot, bellen en sms, waarmee je moeiteloos schakelt tussen je Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch, of waarmee je die apparaten tegelijk kunt gebruiken. Met Handoff kun je bijvoorbeeld op het ene apparaat aan een document, e‑mail of bericht beginnen en daarmee verdergaan op een ander apparaat.

Om de voorzieningen van Continuïteit te kunnen gebruiken, moeten je apparaten aan bepaalde systeemvereisten voldoen. Zie het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor de functies van Continuïteit op Apple apparaten.