Spotlight

Met Spotlight  kun je apps, documenten en andere bestanden op je Mac vinden. Met Siri-suggesties in Spotlight kun je ook het laatste nieuws, sportuitslagen, het weerbericht en nog veel meer opvragen. Je kunt Spotlight op verschillende manieren openen:

• Klik in de menubalk op het Spotlight-symbool. (Als het Spotlight-symbool niet in de menubalk staat, kun je het toevoegen via het paneel 'Dock en menubalk' in Systeemvoorkeuren.)

• Druk op het toetsenbord op Command + spatiebalk of druk op de Spotlight-toets (als deze toets beschikbaar is in de rij met functietoetsen).