Invoerbron

Via invoerbronnen kun je extra toetsenbordindelingen of invoermethoden gebruiken om te typen. Gebruik invoerbronnen om het volgende te doen:

• Tekst in andere talen invoeren.

• Tekst in dezelfde taal invoeren met een alternatieve lay-out of methode (zoals de toetsenbordindeling 'Dvorak' voor Engels of de invoerbron 'Handschrift' voor Chinees).

Om invoerbronnen toe te voegen en de bijbehorende instellingen te wijzigen, ga je naar Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik je op 'Toetsenbord'  in de navigatiekolom. (Mogelijk moet je omlaag scrollen.) Ga naar 'Tekstinvoer' aan de rechterkant en klik op 'Wijzig'.

Je kunt in de toetsenbordinstellingen ook instellen dat de invoerbron wordt gewijzigd als je op de Fn-toets of de de Wereldbol-toets-toets drukt (indien beschikbaar op het toetsenbord).