dianavigatiepaneel

Het dianavigatiepaneel bevat miniaturen van de dia's in je presentatie en wordt weergegeven aan de linkerkant van het Keynote-venster in het navigatiepaneel. Wanneer je je diavoorstelling in een venster afspeelt, kun je op de knop voor het dianavigatiepaneel in het presentatorscherm klikken om het dianavigatiepaneel te openen en te sluiten.

Klik op een miniatuur om naar de desbetreffende dia te gaan, sleep miniaturen om je presentatie anders te rangschikken of druk op de Pijl-omlaag of de Pijl-omhoog op het toetsenbord om de volgende of vorige dia weer te geven.

Het dianavigatiepaneel met vijf opeenvolgende dia's onder elkaar en de optie om omlaag te scrollen om meer dia's te zien.

Om het dianavigatiepaneel weer te geven, klik je op 'Weergave' de knop voor het Weergave-menu in de knoppenbalk en kies je 'Navigatiepaneel'.