diaweergave

In de diaweergave wordt één dia in het Keynote-venster weergegeven, zodat je een groter werkgebied hebt om wijzigingen aan te brengen. Je kunt het dianavigatiepaneel aan de linkerkant weergeven of verbergen om dia's in deze weergave te selecteren, toe te voegen, anders te ordenen of te verwijderen. Dit is de standaardweergave wanneer je een presentatie aanmaakt op basis van een thema.

Als je de diaweergave wilt weergeven, tik je op de knop voor weergaveopties boven in het scherm en kies je 'Diaweergave'.

Diaweergave.

Opmerking: Om het dianavigatiepaneel weer te geven, tik je op de knop met het dianummer linksboven in het werkgebied van Keynote. Je kunt ook een knijpgebaar maken op de dia om het diaformaat passend of kleiner te maken.