soorten tekstvakken

Keynote kent twee soorten tekstvakken:

• Met twee handgrepen: Bij een tekstvak met twee handgrepen worden twee selectiegrepen (blauwe stippen) weergegeven wanneer je het tekstvak selecteert. De grootte van het tekstvak wordt automatisch aangepast wanneer je tekst toevoegt. Tekstvakken die je toevoegt met de knop 'Voeg vorm in' (met Keynote in de liggende weergave) of met de knop met het plusteken (met Keynote in de staande weergave) zijn tekstvakken met twee handgrepen.

• Met acht handgrepen: Bij een tekstvak met acht handgrepen worden acht selectiegrepen (blauwe stippen) weergegeven wanneer je het tekstvak selecteert. De grootte van dit soort tekstvakken wordt niet automatisch aangepast wanneer je tekst toevoegt. De meeste plaatsaanduidingen voor tekstvakken bij een thema zijn tekstvakken met acht handgrepen.