presentatorscherm

Het presentatorscherm is een apart venster waarin je onder andere de notities voor de presentator kunt bekijken of bewerken, een voorvertoning van de huidige en volgende dia kunt zien en je looptijd van je presentatie kunt timen. Je kunt het presentatorscherm op ieder moment tijdens het afspelen van je prestatie openen.

Om het presentatiescherm te openen speel je de presentatie af, beweeg je de aanwijzer over het midden aan de onderkant van de diavoorstelling en wanneer de regelaars verschijnen klik je op de knop 'Open presentatorscherm' .