navigatiepaneel

Het navigatiepaneel toont de miniaturen van de dia’s die in de presentatie zitten, en wordt links in het Keynote voor iCloud-venster weergegeven.

Je kunt op de miniaturen klikken om naar bepaalde dia's te springen, ze slepen om je presentatie opnieuw te rangschikken of op pijl omhoog of pijl omlaag drukken op je toetsenbord om de vorige of volgende dia weer te geven.

Keynote voor iCloud navigatiepaneel

Als je het dianavigatiepaneel niet ziet, klik dan op de knop 'Weergave' in de knoppenbalk en kies volgens 'Toon dianavigatiepaneel'.