Dialoogvenster met de vraag of je een wachtwoord wilt bewaren.

Al je wachtwoorden tot je beschikking

Met Sleutelhangertoegang kun je wachtwoorden op een veilige manier bewaren en hoef je ze niet zelf in te voeren. Je kunt ook gemakkelijk wachtwoorden opzoeken als je ze nodig hebt.

Wachtwoorden weergeven

Het venster van Sleutelhangertoegang met certificaten.

Een goede bescherming van de computer

In macOS worden digitale certificaten gebruikt om de identiteit van de websites, servers en andere entiteiten waarmee je communiceert te controleren en zo je computer te beschermen. Deze certificaten kun je beheren met Sleutelhangertoegang.

Certificaten weergeven

Om in de gebruikershandleiding voor Sleutelhangertoegang te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.