materialen

Downloadbare inhoud (bijvoorbeeld een lezing) die je aan je cursussen toevoegt in de vorm van mediabestanden (audio, video, web, app, boek, document, enzovoort). Je kunt materialen toevoegen door gebruik te maken van de bestanden op je computer, internetlinks, of bestaande links naar de iTunes Store, Apple Books en App Store. Gebruik waar mogelijk URL's om naar je materialen te verwijzen. Apple raadt aan om originele materialen die in lezingen of colleges worden gebruikt (zoals dia's, video's en foto's), als afzonderlijk downloadbare materialen beschikbaar te stellen en deze op je Mac of pc in een bestandsmap te ordenen, zodat je de bestanden gemakkelijk kunt toevoegen aan iTunes U.