EPUB-bestand

Een bestand dat is bedoeld voor elektronische publicatie. Een digitale versie van een gedrukte publicatie, aangemaakt in het EPUB-bestandsformaat. Het EPUB-bestandsformaat is een gratis en open ebook-standaard die is ontwikkeld en wordt onderhouden door het International Digital Publishing Forum (IDPF), een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met standaarden. Je kunt Pages gebruiken om je documenten te exporteren in EPUB-bestandsformaat, zodat deze kunnen worden gelezen met Apple Books op een iPad, iPhone of iPod touch. Zie Geavanceerde opties gebruiken voor het maken van boeken in Pages.