openbare cursus

Een iTunes U-cursus die beschikbaar is voor alle gebruikers. Alle cursussen die in iTunes U worden aangemaakt, zijn standaard privé. Om een cursus openbaar te maken, moeten geaffilieerde docenten een aanvraag indienen bij de beheerder van iTunes U Public Site Manager van je onderwijsinstelling en moet de beheerder vervolgens de cursus toevoegen aan de iTunes U-website van de instelling. Vergelijk privécursus.

Opmerking: Voor openbare cursussen is het gebruik van studentenlijsten of discussies niet mogelijk. Zodra een cursus aan de iTunes U-site van de onderwijsinstelling is toegevoegd, worden de studentenlijst (indien aanwezig) en alle eventuele discussies door iTunes U permanent verwijderd en wordt de cursus voor alle gebruikers opengesteld. Studenten die voorheen voor de cursus waren ingeschreven blijven voor de cursus ingeschreven.