privécursus

Een iTunes U-cursus die alleen beschikbaar is voor studenten die zijn uitgenodigd door de docent (voor niet-geaffilieerde docenten maximaal 50 studenten per cursus). Alle cursussen die in iTunes U worden aangemaakt, zijn standaard privé. Om een cursus openbaar te maken, moeten geaffilieerde docenten een aanvraag indienen bij de beheerder van iTunes U Public Site Manager van je onderwijsinstelling en moet de beheerder vervolgens de cursus toevoegen aan de iTunes U-website van de instelling. Vergelijk openbare cursus.

Opmerking: Voor openbare cursussen is het gebruik van studentenlijsten of discussies niet mogelijk. Zodra een cursus aan de iTunes U-site van de onderwijsinstelling is toegevoegd, worden de studentenlijst (indien aanwezig) en alle eventuele discussies door iTunes U permanent verwijderd en wordt de cursus voor alle gebruikers opengesteld. Studenten die voorheen voor de cursus waren ingeschreven blijven voor de cursus ingeschreven. Als je eenmaal een aanvraag hebt ingediend om een cursus openbaar te maken, kan dit niet worden teruggedraaid, en je kunt de cursus dan niet opnieuw privé maken of de deelnemerslijst en discussies herstellen.