Beheerde Apple ID

Net als een persoonlijke Apple ID, kun je de beheerde Apple ID gebruiken om in te loggen op een eigen apparaat, gedeeld apparaat, of voor toegang tot Apple-diensten zoals iCloud, iTunes U en Apple School Manager. In tegenstelling tot persoonlijke Apple ID’s, zijn beheerde Apple ID’ s eigendom van en worden beheerd door je school of district. De onderwijsorganisatie kan wachtwoorden opnieuw instellen, beperkingen stellen aan aankoop en communicatie, en een administratie instellen op basis van functies. Zie Wat zijn beheerde Apple ID's? in Apple School Manager Help.