Schoolwerk

Schoolwerk is een iPad-app die docenten helpt om tijd te besparen én om het meeste uit elke leerling te halen. Met Schoolwerk kun je gemakkelijke leermateriaal delen, leerlingen een specifieke activiteit laten uitvoeren in een app, samenwerken met leerlingen en leerlingvoortgang bekijken.

Opmerking: Schoolwerk is bedoeld voor alle iPad-gebruikers met beheerde Apple ID's. Schoolwerk is gratis beschikbaar in de App Store.