Apple ID

Je hebt een Apple ID nodig voor het downloaden van onderdelen uit de iTunes Store, voor het gebruik van Genius en voor het aanvragen van een abonnement op de iCloud-muziekbibliotheek. Deze bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emilyparker@icloud.com) en een wachtwoord.

Opmerking: Op bepaalde locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken als Apple ID. Zie het Apple Support-artikel Use your mobile phone number as your Apple ID (Engelstalig) voor meer informatie.

Je beschikt al over een Apple ID als je eerder aankopen hebt gedaan op de Apple website, iCloud-foto's hebt gebruikt in het programma Foto's of een iCloud-account hebt. Als je nog geen account hebt, kun je een account instellen via iTunes.

Zie de pagina Apple ID Support voor meer informatie. Om er een aan te maken, ga je naar de Apple ID-website.