iPhone-gebruikershandleiding

Alles wat je over je iPhone moet weten

Het toegangsscherm met een balk aan de onderkant die aangeeft dat je vanaf de onderrand van het scherm omhoog kunt vegen.

Welkom in de toekomst

Maak kennis met de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Bedien je iPhone met intuïtieve gebaren, gebruik je gezicht als je wachtwoord en bekijk de ongekende mogelijkheden van de verbazingwekkende TrueDepth-camera.

Welkom bij de nieuwe generatie van de iPhone

Het Camera-scherm in de fotomodus, met links en rechts onder het camerabeeld andere cameramodi. De knoppen voor de flits, Live Photo, de timer en filters worden boven in het scherm weergegeven. Linksonderin bevindt zich een miniatuur waarop je kunt tikken om de foto's en video's die je hebt gemaakt te bekijken. De sluiterknop staat onderin in het midden en de knop voor het wisselen van camera staat rechtsonderin.

Professionele foto's

Met de camera op je iPhone kun je prachtige, professioneel ogende foto's maken en foto's heel eenvoudig bewerken en delen met anderen.

Schitterende foto's maken

Een wekelijks schermtijdrapport met de totale tijd die aan apps is besteed, evenals de bestede tijd per categorie en app.

Blijf op de hoogte met Schermtijd

Met Schermtijd kun je zien hoeveel tijd je besteedt aan bijvoorbeeld apps en websites. Gebruik Schermtijd om te beslissen hoe je je iPhone wilt gebruiken en desgewenst limieten in te stellen.

De tijd die je op de iPhone doorbrengt beheren

Het scherm met gezondheidsgegevens in de Gezondheid-app met een diagram van het totale aantal stappen per dag. Boven aan het diagram bevinden zich knoppen om het aantal stappen per dag, per week, per maand of per jaar weer te geven.

Gezonde gewoontes

Je kunt iPhone gebruiken om overdag actief te blijven, zodat je 's nachts beter slaapt.

Je gezondheids- en welzijnsdoelen bereiken met de iPhone

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPhone-gebruikershandleiding te bladeren.

Ga naar de website Support voor iPhone als je meer informatie nodig hebt.