iPhone 12 Pro Max

De locatie van de camera's, knoppen en andere essentiële hardwareonderdelen op de iPhone 12 Pro Max.

De voorkant van de iPhone 12 Pro Max. De camera aan de voorkant zit bovenaan in het midden. De zijknop zit aan de rechterkant. De Lightning-connector zit aan de onderkant. Aan de linkerkant zitten van beneden naar boven de simkaarthouder, de volumeknoppen en de schakelaar voor het belsignaal.

1 Camera aan de voorkant

2 Zijknop

3 Lightning-connector

4 Simkaarthouder

5 Volumeknoppen

6 De schakelaar voor het belsignaal

De achterkant van de iPhone 12 Pro Max. De camera's aan de achterkant, de flitser en de LiDAR-scanner zitten linksbovenaan.

7 Camera's aan de achterkant

8 Flitser

9 LiDAR-scanner