iPhone SE (2e generatie)

De locatie van de camera's, knoppen en andere essentiële hardwareonderdelen op de iPhone SE (2e generatie).

De voorkant van de iPhone SE (2e generatie). De camera aan de voorkant zit bovenaan, links van de luidspreker. Aan de rechterkant zitten van boven naar beneden de zijknop en de simkaarthouder. De thuisknop zit onderaan in het midden. De Lightning-connector zit aan de onderkant. Aan de linkerkant zitten van beneden naar boven de volumeknoppen en de schakelaar voor het belsignaal.

1 Camera aan de voorkant

2 Zijknop

3 Simkaarthouder

4 Thuisknop/Touch ID

5 Lightning-connector

6 Volumeknoppen

7 De schakelaar voor het belsignaal

De achterkant van de iPhone SE (2e generatie). De camera aan de achterkant en de flitser zitten linksbovenaan.

8 Camera aan de achterkant

9 Flitser