Het iPad-beginscherm. Boven in het scherm staan de appwidgets 'Klok', 'Zoek mijn', 'Weer', 'Foto's' en 'Agenda'.

Helemaal jouw stijl

Je kunt je iPad helemaal naar wens inrichten. Zo kun je de achtergrond van het beginscherm wijzigen, widgets toevoegen om belangrijke informatie snel te bekijken en je eigen memoji ontwerpen.

Je iPad personaliseren

Een FaceTime-groepsgesprek in de FaceTime-app.

Houd contact

Maak met de iPad op nieuwe manieren contact en deel ervaringen.

Blijf in contact

iPad in de liggende stand met op het scherm de geopende Notities-app. Aan de linkerkant van het scherm staan van boven naar beneden: 'Mappen', 'iCloud' en 'Tags'. Het zoekveld staat middenboven in het scherm met daaronder 'Vastgemaakt' en 'Notities'. Aan de rechterkant van het scherm is een notitie geopend.

Krijg meer voor elkaar met Notities

Ontdek hoe je op elk scherm een snelle notitie aanmaakt, afbeeldingen toevoegt, samenwerkt en notities ordent met tags.

Handige notities maken

Om in de iPad-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).