Het scherm wordt gevuld door een grafische app. Mail is geopend in een Slide Over-venster aan de rechterkant van het scherm.

Multitasken op de iPad

Houd handige widgets op het beginscherm, werk met meerdere apps tegelijk en schakel snel tussen je favoriete apps.

Je werkruimten aanpassen

Een notitie met een tekening met handgeschreven tekst.

De Apple Pencil gebruiken met de iPad

Je kunt notities aanmaken vanuit het toegangsscherm, bestanden en foto's markeren en je handtekening toevoegen.

Zet je stempel met Apple Pencil

Een kaart met een deel van San Francisco. Links staat een lijst met onderdelen zoals 'Restaurants', 'Koffie' en 'Fastfood'. 'Restaurants' is geselecteerd. Op de kaart worden plaatsen waar je kunt eten aangegeven met oranje symbolen. Rechtsboven staan de knoppen voor info, locatie en 3D.

Ga met je iPad op reis

Gebruik je iPad om je bestemming te verkennen, bestanden voor werk bij te werken en tijdens een lange vlucht te genieten van een film of boek.

Weinig bagage

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPad-gebruikershandleiding te bladeren. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).