Wifi inschakelen op de Mac

Klik op de Mac op het wifistatusmenu  in de menubalk en schakel wifi in of uit.

Om verbinding te maken met een wifinetwerk, klik je op het wifistatusmenu  en klik je op het netwerk of kies je 'Ander netwerk' en kies je een netwerk. (Als het netwerk is verborgen, scrol je naar de onderkant van de lijst 'Andere netwerken', klik je op 'Andere', voer je de naam en het wachtwoord van het netwerk in en klik je op 'Verbind'.)