tijdbalk

Het gebied in het iMovie-venster waar je je film maakt door fragmenten toe te voegen en te verplaatsen en al je bewerkingen uit te voeren.

Elk fragment in de tijdbalk wordt voorgesteld door een miniatuur of een reeks miniaturen.

Tijdbalk met zoomschuifknop, instellingenknop, videofragmenten met blauwe golfvormen en audiofragmenten met groene golfvormen
  • Om een filmproject in de tijdbalk te openen, klik je op de knop 'Projecten' in de knoppenbalk en klik je vervolgens dubbel op het project dat je wilt openen.

Knop 'Projecten' in de knoppenbalk

Als je al een project aan het bewerken bent en een ander project wilt openen, klik je op de terugknop links in de knoppenbalk.

Terugknop in de knoppenbalk