Selecteer foto's en video's

Je kan één foto of video selecteren of meerdere foto's en video's tegelijk.

• Eén foto of video selecteren: klik erop.

• Een groep opeenvolgende foto’s of video’s selecteren: klik op de eerste en houd de Shift-toets ingedrukt wanneer je op de laatste klikt. Je kunt ook met de muis slepen en ze vangen binnen een selectierechthoek.

• Een groep niet-opeenvolgende foto's of video's selecteren: druk op Command en klik (op een Mac) of druk op Control en klik (op een Windows-computer) op de items die je wilt toevoegen.

• Alle foto's en video's in een album of map selecteren: druk op Command + A (op een Mac) of op Control + A (op een Windows-computer).