Apple ID

Je Apple ID is de account die je gebruikt voor toegang tot Apple diensten zoals de App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, de iTunes Store en meer.

• Een Apple ID bestaat uit een e‑mailadres en een wachtwoord. Op bepaalde locaties kun je een telefoonnummer gebruiken in plaats van een e‑mailadres. Raadpleeg het Apple Support-artikel Je mobiele telefoonnummer gebruiken als Apple ID.

• Log in met dezelfde Apple ID om een Apple dienst te gebruiken, op elk apparaat. Op die manier zijn de items die je op het ene apparaat koopt of downloadt ook beschikbaar op je andere apparaten. Je aankopen zijn gekoppeld aan je Apple ID en kunnen niet worden overgezet op een andere Apple ID.

• Het is raadzaam om je eigen Apple ID te hebben en deze niet te delen. Als je deel uitmaakt van een gezinsgroep, kun je Delen met gezin gebruiken om aankopen binnen het gezin te delen. Hiervoor hoef je je Apple ID niet te delen.

Meer informatie over Apple ID vind je op de Apple ID Support-website. Ga naar de website voor Apple ID-accounts om een Apple ID aan te maken of je Apple ID-instellingen te beheren.