Open iCloud voor Windows

• Windows 11: kies menu 'Start' > 'iCloud'. Klik op 'Alle apps' als 'iCloud' niet wordt weergegeven.

• Windows 10: kies menu 'Start' > 'iCloud'.

• Windows 8.1: ga naar het startscherm, klik op de pijl omlaag  in de linkeronderhoek en klik vervolgens op de iCloud-functie.

• Windows 8: ga naar het startscherm en klik op de tegel 'iCloud'.

• Windows 7: kies Startmenu > Alle programma’s > symbool van een map iCloud > symbool voor iCloud-configuratiescherm iCloud.