Apps en functies op iCloud.com

Als je iCloud instelt op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac, heb je toegang tot de volgende apps en functies op iCloud.com:

• Op een telefoon: Apparaten zoeken, iCloud Drive, Mail, Notities, Foto’s en Herinneringen. Raadpleeg Inloggen en iCloud.com op een iPhone gebruiken.

• Op een tablet: Agenda, Contacten, Apparaten zoeken, iCloud Drive, Mail, Notities, Foto’s en Herinneringen. Keynote-, Numbers- en Pages-documenten zijn alleen-lezen op een tablet. Raadpleeg Inloggen en iCloud.com op een iPad gebruiken.

• Op een computer: Agenda, Contacten, Apparaten zoeken, iCloud Drive, Keynote, Mail, Notities, Numbers, Pages, Foto’s en Herinneringen.

Als je alleen webtoegang hebt tot iCloud, zie je een deelverzameling van deze apps en functies. Raadpleeg het Apple Support-artikel Webtoegang tot iCloud.